dimarts, 9 d’agost del 2011

"LEGEND"


Avui un regal: "Legend" una fantàstica pel·lícula amb un joveníssim Tom Cruise que protagonitza una aventura fantàstica on el bé i el mal lluiten a mort en un entorn espectacular.

Situada en un atemporal bosc mític habitat per fades, follets, unicorns i mortals, aquesta pel·lícula explica la història d'un místic habitant del bosc, Jack (Tom Cruise), triat pel destí per dur a terme una heroica cerca: ha de salvar a una bella princesa,Lili (Mia Sara), i vèncer el demoníac Senyor de les Tenebres, per així evitar que el món se submergeixi en una edat de foscor i gel sense fi.

Lili és una princesa d'un país sense nom, però posseïdor d'uns boscos tan frondosos com bells. Li agrada perdres per ells amb la companya de Jack, un noi tan pur com ella mateixa que parla l'idioma dels animals, de les fulles dels arbres, de l'aigua del riu... i que sempre te alguna cosa meravellosa que mostrar.
Un dia li mostra el més preats dels tresors, contemplar els dos últims unicorns de la terra, símbols de la puresa del món, però el mal suprem va rondant pels voltants disposat a aprofitar-se de la seva innocència...

Aquí us deixo un resum de la pel·lícula perquè si no l'heu vist disfruteu d'ella i si l'heu vist recordeu com ens va fer somiar.




2 comentaris:

Princesa Nadie ha dit...

Recuerdo esa pelícila llena de bellas imágenes
Gracias por traerla hoy a mi memoria
Un Abrazo

Ana A.L.P ha dit...

"Leyenda" es todo un clásico maravilloso..
Gracias por recordarla!!