diumenge, 14 d’agost del 2011

"Un conte de Fades"

Aqueta és una faula sobre fe, màgia i esperança...
La pel·lícula "Conte de fades" (Fairy Tale), és una sorprenent història basada en uns fets reals que van succeir a l'Anglaterra de principis del segle XX, sobre unes nenes que van fer publiques unes fotografies d'unes fades que havien fet a poca distancia de la seva casa en mig del camp.



L'estiu de 1917, en plena guerra mundial, Frances, una nena de deu anys alegre i plena de vida, va a viure amb uns familiars al camp mentre el seu pare es dona per desaparegut en el camp de batalla de França.

La família que l'acull està de dol per la mort del seu fill, un nen que és comunicava amb les fades...De la ma de la seva cosina, Frances coneixerà aquest món de fantasia que per a elles és una realitat. Les dugues nenes realitzen unes fotografies tan reals que semblen demostrar l’existència d'aquest éssers fantàstics.



Tot el Regne Unit se'n fa ressò de la noticia i personatges tan importants i populars com Sir Arthur Conan Doyle (Peter O'Toole) i el mag Houdini (Havey Keitel), s'interessen per conèixer a les joves protagonistes de la història.

Us deixo gaudir d'un resum d'aquesta fantàstica pel·lícula plena de màgia i fantasia que ens obsequia amb una magnífica fotografia i uns paratges que ens fan somiar.




Bon viatge pel món dels somnis...
Elisenda Ortega

1 comentari:

Ana A.L.P ha dit...

Precioso.
Hay varias peliculas sobre esta historia,por ejemplo:"Fotografiando Hadas"..
(No recuerdo mas datos,pero la buscaré.)
Buena y mágica semana!!