divendres, 28 de març del 2014

LA BELLESA DELS CIRERERS FLORITS

És tradició immemorial al Japó contemplar el naixement de la sakura -la flor del cirerer- durant el període de temps que abasta des de finals de març a principis d'abril, és a dir, un breu i efímer període de temps, un sospir. 


Una forma d'expressió de la més sublim bellesa, amb prou feines dura els instants necessaris per ser percebuda pels sentits humans però suficient per deixar una petjada en l'ànima que perduri en el temps.



El Sakura ensenya als japonesos el poc que dura la bellesa, i que cada moment és únic, per tant cal aprofitar-ho al màxim.
Afortunadament per a molts que no podem desplaçar-nos al Japó, aquí també podem gaudir d'aquesta meravellosa explosió de bellesa.
Com cada any els cirerers del Parc Central d'Andorra la Vella han florit, i com cada any, he anat a passejar entre ells, admirant la seva bellesa i agraint la sensibilitat dels qui en el seu moment  van decidir plantar-los.
Miris on miris, al cel...
o al terra...
El paisatge és un vertader regal pels sentits.



Aquesta setmana hem tingut de tot: neu, fred, vent... i un gran regal, l'esclat de flors dels cirerers del Parc Central d'Andorra la Vella, la capital d'aquest bell país dels Pirineus.












3 comentaris:

Princesa Nadie ha dit...

¡Qué preciosidad!
Es increible la belleza que nos ofrece la Naturaleza.
Intenté sembrar un cerezo en mi jardín pero no tuve suerte,el clima no es el adecuado y no soportó el calor del verano...Me conformaré con tus preciosas fotos
Un Beso

Luján Fraix ha dit...

QUE BELLEZA DE FLORES ROSADAS, MIS PREFERIDAS, ES TODO UN PARAISO DE COLOR Y DE ENSUEÑOS. TIENE RAZON PRINCESA, LA NATURALEZA NOS DA TODO PARA QUE SEAMOS FELICES CON SOLO VER...
BESITOS QUERIDA AMIGA.

Siddharta ha dit...

Quanta bellesa i quanta sensibilitat i art per captar-la tan bé!! Uns arbres i unes flors precioses, i unes fotos extraordinaries. Gràcies!!

Una abraçada ben forta, Elisenda.