divendres, 14 d’octubre de 2011

KÉRITY Y LA CASA DELS CONTES

Aquests dies s'ha estrenat una bonica pel·lícula de dibuixos on la gran il·lustradora Rébecca Dautremer ha realitzat una vertadera obra d'art dissenyant  toatalment a mà, detall a detall, les imatges i escenaris de la història, segons explica la mateixa artista.
La música de la pel·lícula és de Christophe Héral, i, a mi personalment, em recorda aquella meravellosa música de la pel·lícula "Eduardo manos tijeras".http://youtu.be/YYgHm5-D51o


Es tracta d’una pel·lícula d’animació francesa dirigida per Dominique Montféry. El film explica la història de Nathanäel un nen de 7 anys que no sap llegir i hereta una col·lecció de llibres de la seva tieta-àvia. A la nit, els personatges dels contes surten del paper i avisen el nen que corren el perill de desaparèixer. Nathanäel intentarà salvar-los del seu destí.


Avis: Pel·lícula no recomanada per a persones amb falta d'imaginació, pot induir a somiar!


2 comentaris:

Simonetta Vespucci ha dit...

Qué maravilla,me encantó el libro de las Princesas Olvidadas,ilustrado por ella,es otra de mis favoritas.La pelicula promete mucho,POR SUPUESTO QUE LA VERE: Correré el riesgo de morir soñando..:)
Gracias!
Un abrazo!!

Marta ha dit...

Preciós ! Ara me'n vaig a conéixer 'ReciclaiCrea'.
Ptns i encantada de conéixe't ;O)