divendres, 7 de febrer del 2014

QUADERNS DE VIATGE

Ja tenim tot a punt pel proper CREUER del'ArT, que serà del 31 d'agost 2014 al 12 de setembre: Anglaterra, Islandia i Fiords Noruegs.


Però, Qué és un quadern de viatge? 
En un món d'immediateses, Quin sentit té el quadern de viatge? 

"Quadern de viatge al Marroc, Delacroix"
"Quadern de viatge a Venecia, Turner"
"Quadern de viatge, Noa Noa, Paul Gauguin."

Des dels quaderns de viatge dels grans viatgers: descobridors, naturalistes, escriptors i artistes,  fins avui ha passat molt temps i molt ha canviat, podríem dir que avui no hi ha temps per parar-se a observar, pintar,esbossar amb traços de dibuix un lloc, la seva gent i el seu entorn. Dibuixar, pintar, porta temps i el temps és un bé escàs en la nostra societat. Sempre hi ha poc temps i un horari que complir. 


 
Mirem a través de l'objectiu de la nostra càmera, ara ja del mòbil, la qual cosa  també es un art i un procés de selecció artístic si s'entén així, però la majoria de les vegades s'ha tornat un procés ràpid de difusió per la xarxa.
"Quadern de Baviera i Tirol"

"Quadern de baviera i Tirol"


"Quadern Baviera i Tiról"

"Quadern Baviera i Tiról"


"Quadern d'Escòcia"


Des de CAU del'ArT proposem una nova manera de viatjar, de mirar, observar i captar l'essència del lloc, entendre la seva cultura i captar-la mitjançant el nostre traç. T'ensenyarem a crear des de zero un llibre de viatge, totalment personalitzat, que ens transmeti l'essència de tot el viscut en el viatge, cada vegada que el mirem.
"Quadern d'Escòcia"

"Quadern d'Escòcia"
 "Quadern d'Izmir, Turquia"
"Quadern de Bari, Italia"
"Quadern de Xile"
"Quadern de Xile"



Pots tenir més o menys coneixements artístics, fins i tot iniciar-te totalment en el tema, mai es tard, l'important és entrenar la nostra mirada per captar tot allò que se'ns passa desapercebut i captar-ho en el nostre quadern, fidel company en aquest viatge.



Trobareu tota l'informació al nostre blog de CAU del'ArT. Ara us deixo unes imatges de com ha quedat l'aparador de Giramón Viatges, i no dubteu en preguntar qualsevol dubte que tingueu.





També ens trobareu al Facebook de Creuers del'ArT i Giramón Viatges





5 comentaris:

Princesa Nadie ha dit...

Querida Elisenda
Me encantaría ser capaz de crear un Cuadernos de Viaje tan bonitos como esos que muestras
Muchos Besos

Luján Fraix ha dit...

Hola querida Elisenda. Primero gracias por todos los mensajes que me has dejado en estos últimos tiempos, he cerrado el blog principal... es que estos pasando un momento raro en mi vida, no tengo mucho entusiasmo... a veces, escribir me hace bien y lo hago pero luego me siento en compromiso de corresponder a todos y eso me trae demasiada responsabilidad.

Igual sigo... como puedo.

No sabía de los Cuadernos de viaje, son extraordinarios y muy creativos. Hay que tener talento para ello.

Gracias por enseñarme amiga, eres como nuestra amiga princesa, todo una maestra.

Besos

Siddharta ha dit...

Unes pintures delicioses. M'encanten. I els quaderns de viatge, quina iniciativa tan interessant!

Petons, Elisenda!

Anònim ha dit...

Bona tarda Elisenda. M'agradaria poder parlar amb vostè. Sóc un alumne de l'Escola d'Arts i Oficis de Vic i estic fent el treball de recerca. Hi ha una part del treball que és omplir un quadern de viatge i com he pogut informar-me, he vist que vostè treballa amb quaderns de viatges. Em preguntava si em deixàveu fer-li una sèrie de preguntes.

Ainoa ha dit...

Perdona, sóc l'anterior noia, em dic Ainoa Suárez.