dilluns, 8 de juliol del 2013

LA TEVA MENTIDA MES DOLÇA.

Avui voldria parlar-vos d'un llibre molt tendre que he llegit recientment: "La teva mentida mes dolça", de Maria Goodin. 


Una bella historia sobre l'amor i el poder de la imaginació per guarir la nostra ànima, doncs la vida no és ficció ni realitat, sinó tot el que hi ha al mig...
La Meg va créixer en un món on el menjar i la fantasia es barrejaven, on la seva mare la va deixar reposar en el rebost, com si fos pa, perquè era un bebè molt petit i havia de créixer...
Vicente Romero
Des de el dia que va nàixer la seva mare la va embolcallà amb un mantell teixit amb fils de fantasia, contes i històries i meravelloses receptes de cuina. 
Heide Presse

Katia Varvakia
Va ser així fins que la Meg va créixer i els seus companys d'escola van començar a burlar-se d'ella per explicar les fantasies de la seva mare com a certes.
Heide Presse
Ja de gran dedica la seva vida a la ciència i li dóna l'esquena a tot el que sigui ficció. No obstant això, quan ha de tornar a casa a cuidar a la seva mare greument malalta va descobrint, poc a poc, la veritat sobre la seva infància i perquè la seva mare la va protegir teixint un món meravellós de mentides.
Mary Alayne Thomas
"Sento que ets amb mi, en tot el que faig. Estàs en els guants que porto quan fico el meu primer pastís de mores dins el forn.

Ets a la brisa que em xiuxiueja i m’envolta...Jo sóc tot el que m'has ensenyat alguna vegada, fins i tot quan creies que no estava escoltant. 


Treballar en el jardí em manté ocupada i em fa sentir més a prop teu, no sabia que hi havia tant a aprendre. 
La jardineria també és una ciència

Ara se que tu estaràs on jo et necessiti, només haig d'utilitzar la meva imaginació!”

Espero que si llegiu "La teva mentida més dolça", sentiu tota l'emoció de les seves belles paraules.

4 comentaris:

Princesa Nadie ha dit...

Querida Elisenda
Quería haberte enviado un correo y contártelo personalmente pero he pasado toda una semana de vértigo con pruebas de todo tipo...todo va bien y rápido ,estoy en buenas manos y tengo mucha confianza en que esto va a acabar pronto.
Muchas gracias por tus palabras ,sé que estás ahí pensando en mí y que tú como buena amiga de las hadas tienes poderes mágicos y me vas a transmitir con tu pensamiento toda la energía positiva que necesito.
Tu entrada es preciosa ,tendré mucho tiempo para la lectura este verano en el que no voy a poder ir a la playa . Me buscaré un rinconcito en mi pequeño jardín y rodeada de verdor leeré ese libro y muchos otros
Un Beso,y un fuerte abrazo de gratitud
(En cuanto pueda te envio un correo y te cuento con más detalle)

Ana A.L.P ha dit...

Querida Eli,la vida es sumamente curiosa y nos pone enfrente siempre lo que necesitamos,me muestras este libro tan hermoso justamente en estos momentos en los cuales mi madre atravieza una dificil enfermedad,y hallo eco de mi propio sentir en lo que cuentas...
Gracias por estar siempre. compartiendo la maravillosa sabiduria universal,aqui donde los espiritus convergen casi magicamente....

Luján Fraix ha dit...

Me has dejado con ganas de saber más sobre este libro, es realmente precioso Elisenda. Muy en tu estilo. Encantador.
Besos grandes.

Georgianna ha dit...

Hello, Elisenda! This is such a beautiful story. And your choice of images brings out all the magic.

I do hope your hand is healing quickly nd that you are feeling well.

Un abrazo!!

G