diumenge, 10 de febrer del 2013

EL TUNEL DE L'AMOR

A les afores d'un petit poble anomenat Klevan, a Ucraïna, es troba un dels passadissos naturals més bonics del mon. Es tracta d'un frondós túnel, perfectament modelat, que travessa un bosc. 
L'escenari remet a una espècie de portal oníric que sigil·losament espera ser travessat per algú que  entengui el llenguatge de les aus, dels animals... o tal vegada per una parella com a part d'un ritual per consumar el seu amor.

Curiosament aquest vòrtex verd, una de les principals atraccions naturals d'Ucraïna, va néixer a partir de la interacció entre la naturalesa i l'ésser humà: el sublim conducte va ser modelat pel pas recurrent d'un tren a través del bosc.
 Localment se'l coneix com “Тоннель любви”, “Túnel de l'amor” en rus, per la gran atracció que genera en les parelles de visitants que decideixen travessar-ho presos de la mà. 
 És un encisador passeig a través d'un sublim passadís, que  transpora a un escenari màgic de conte, amb els seus frondosos boscos encantats. Una espècie de portal oníric que espera ser travessat.
Amb més de tres quilòmetres de llarg, aquest túnel va néixer a partir de la interacció entre la naturalesa i l'ésser humà. Amb el pas del tren les branques dels arbres s'han transformat en una galeria natural. Un lloc especial per als enamorats que acudeixen a ell per travessar-ho agafats de la mà. 

I qui ho sap? Potser no és només el túnel de l'amor dels humans...
Desitjo que us hagi fet somiar una mica...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Un autèntic tunel of love
m'atrau especialment el moment del capvespre
entre boira i ombres
Tota una troballa

Ana A.L.P ha dit...

Una verdadera Maravilla Elisenda,un Viaje a la Belleza...!!!!!
Un abrazo...

Luján Fraix ha dit...

VERDADERAMENTE EL ENSUEÑO. UN TUNEL TAN MÁGICO, TAN DE CUENTOS Y DE FANTASÍA, EL PARAÍSO TOTAL.

ELISENDA SIEMPRE NOS DEJAS CON DESEOS DE CORRER A ESOS LUGARES A BUSCAR LA PAZ QUE NECESITAMOS, EL SOSIEGO PARA EL ALMA QUE A MI, EN PARTICULAR, ME HACE FALTA.

BESOS

Ana de las tejas verdes ha dit...

Querida Elisenda
Debe ser un lugar realmente mágico...y se deben de vivir verdaderas historias de amor allí dentro incluidas las historias de conejos
Besos

Princesa Nadie ha dit...

Elisenda,soy yo,ha habido un cruce de blogs.Tejas Verdes es mi blog del colegio-
Un abrazo

Luján Fraix ha dit...

HOLA ELISENDA, ERES MUJER DE BLANCO SIN DUDA.
GRACIAS POR VENIR A MI HORA DEL TÉ.
BESOS GRANDES.