dilluns, 5 de desembre del 2011

RIGA, visita als mercats de Nadal

Ja tornem a ser aqu, han sigut quatre dies només però intensos...´
Riga és la capital de Letonia i ara a l'hivern el clima és molt dur, molta humitat, pluja, baixes temperatures i a les 15,30h ja es fa fosc.. però es una ciutat molt bonica, amb molts edificis d'Art Decó i un casc antic medieval molt ben conservat.


Monument a la llibertat "Brīvības Piemineklis" construït a la memòria dels soldats que van morir a la guerra d'independència de Letonia. Al capdemunt del monument hi trobem una escultura, la daesa de l'amor de la mitologia eslava, que enlaira tres estrelles que simbolitzen les republiques Bàltiques.


A Riga hi ha molts edificis d'estil Art Decó, amb importants escultures i no es nota l'influencia sovietica



I els mercats de Nadal

Els mercats no son comparables als d'Estrasburg, però tenen el seu encant i tot el que es ven es artesania d'allà: llana, fusta, dolços, etc. els letons donen molta importancia a la seva artesania




Mireu quines gorres i barrets fets a mà, son barrets per follets...


Com podeu veure som una bona colla

Espero que no ho hageu trobat pesat, però tenia ganes de compartir amb vosaltres aquest viatge i les boniques coses que hem pogut veure. 
Fins aviat!

4 comentaris:

Sandra Ferrer Valero ha dit...

Quines imatges més boniques!!!

Anònim ha dit...

que maco Eli!!!! un peto

Ana A.L.P ha dit...

Magnifico Elisenda,me alegro que disfrutaras y te agradezco que compartas tu viaje y experiencias encantadoras con n osotros,a pesar del frio tiene que haber sido maravilloso ver tantas cosas bonitas y visitar un pais tan lleno de arte desde siempre,me encanta Rusia y sus hermanas ,que antes eran parte de la URSS pero han conservado su autenticidad.
Bienvenida a "casa" de nuevo :)
Un gran abrazo!!

Elisenda Ortega ha dit...

Un fuerte abrazo a todas! este mes tengo overbooking en casa y mucho trabajo, no se si podré hacer las entradas que me gustaría... pero aunque sea poquito ahí estaré!