dilluns, 11 de juliol de 2011

II Festival del'ArT Oliana 2011


Gran afluència de públic al II Festival del'Art

Prop d'un miler de persones van assistir a la segona edició del Festival del'ArT, que es va celebrar a Oliana el passat dia 2 de juliol de 2011. El festival va començar a les 8h. del matí amb una caminada popular per l'antic camí dels pobladors del Castell i va continuar amb un esmorzar de pastissos casolans elaborats per la gent d'Oliana. Durant tot el dia es van anar succeint diferents activitats: conta-contes, taller capgrossos, ballada de sardanes, concert de la coral Sant Andreu, concurs fotogràfic i la inauguració de la escultura "Cap de Drac". Aquesta obra de l'escultor xilè Alejandro Nilo completa "l'Arcada del Drac" que va donar al poble d'Oliana en la primera edició del festival.

A la tarda,desprès de dinar, una ballada de "country" va iniciar la segona tanda d'activitats sota l'ombra d'una gran carpa amb vistes al poble d'Oliana. Després hi va haver una cercavila de capgrossos amb la "Titella Gegant" i els grallers, el conta-contes amb Tatteatre i "la Trementinaire i el seu cabaç de contes", i "El Bosc de la Poesia" amb recitals de poemes teatralitzats. Tot en un entorn on l'art va ocupar els diferents espais de l'antic poble  i on les diferents intervencions artístiques engalanaven el Castell. Un mercat d'artesania va permetre observar els treballs que els artesans realitzaven "in situ" i poder-los adquirir tot seguit.

Ja a la nit, i mentre la gent sopava a la zona bar, es va iniciar la "Musica en Viu" amb música Africana/Senegal·lesa, l'Artur Regada i Dixieland Band, el grup Simètric and TbD i las Buenas Costumbres. La festa va acabar ben entrada la matinada amb el DJ Mikee!

Gràcies a tots els que hi vareu col·laborar i participar!

3 comentaris:

Siddharta ha dit...

Elisenda, et felicito per l'èxit del festival i per tota la teva dedicació que coneixent-te devia ser frenètica.

No vaig poder venir, i el que més greu em sab és haver-me perdut l'"esmorzar de pastissos casolans elaborats per la gent d'Oliana", je, je... N'hi haurà l'any vinent? Perquè de totes les arts, la més alta i espiritual és la pastissaire...

Una abraçada.

Elisenda Ortega Matas ha dit...

No sabia que la pastisseria és un art espiritual...me'n donc tan pocs plaers d'aquests...Us vam trobar a faltar, la musica va ser fantàstica, els tres grups, i la poesia i l'ambient, tot,tot!
Una abraçada pastissera.

Elisenda Ortega Matas ha dit...

No sabia que la pastisseria és un art espiritual...me'n donc tan pocs plaers d'aquests...Us vam trobar a faltar, la musica va ser fantàstica, els tres grups, i la poesia i l'ambient, tot,tot!
Una abraçada pastissera.