dilluns, 10 de desembre del 2012

NADAL, RETROBAMENT AMB ELS SENTIMENTS.


Falta poc per Nadal, i em nego a deixar-me influir pel desànim tan generalitzat que ens envolta, ben al contrari, m'aferro a aquells sentiments mes intensos que el Nadal sempre ha despertat en mi i que he intentat inculcar als meus fills, tal com ho va fer la meva família amb mi.
En una societat consumista que ens ha dut on som ara, crec que hem de valorar, de nou, el que realment importa: els sentiments.
Avui vull compartir amb vosaltres la decoració nadalenca que he fet a casa, i aquest any amb una nova il·lusió, doncs de nou un infant m'ha "ajudat", i mentre ho fèiem recordava tants Nadals passats amb els meus fills petits enredant pel mig, ajudant a fer el pessebre, cantant i recitant les nadales  i poesies que havien après a l'escola i amb les que obsequiarien a tots els membres de la família









I ara, després d'un diumenge de decoració nadalenca, toca veure les pel·licules de cada any, creant un ambient especial de penombre i tapats amb una flaçada calenteta i una caixa de mocadors...

"Mujercitas" la pel·licula que ha resistir el pas del temps... L'última versió encara m'emociona ara.
I, no us agrada "Que bello es vivir"? La historia d'un bon home que veu com els seus somnis és van relegant una vega i un altra en benefici d'aquells que estima. Una pel·licula que ens mostra com influïm en la vida dels altres, sense adonar-nos.

Desitjo que pugueu compartir amb molts ésers estimats tots els sentiments que ens desperta el Nadal.
Jo avui ho he volgut compartir amb vosaltres!

5 comentaris:

Sandra Ferrer Valero ha dit...

Preciós, no podia ser menys, venint de tu. Bon Nadal i una forta abraçada

Xaro La ha dit...

¡Cuánta belleza hay en tu alma querida Elisenda!

Un fuerte abrazo de luz

Luján Fraix ha dit...

HOLA QUERIDA ELISENDA
PRECIOSA DECORACIÓN DE NAVIDAD, CON EL ESPIRITU DE LA VERDADERA CELEBRACIÓN QUE ES EN REALIDAD LA QUE A MI ME GUSTA.
YO NO TENGO ILUSION DE TODO ESO, LAMENTABLEMENTE. HACE 9 AÑOS QUE NO ARMO NINGÚN ARBOLITO, DESPUÉS QUE FALLECIÓ MI MAMÁ.


UN BESITO QUERIDA AMIGA.

remei viles torrent ha dit...

preciós. m'has fet saltar una llagrimeta.es veritat que són temps difícils, hi ha gent que pateix, peró hem de conservar l'esperit del nadal i l'hem de cel.lbrar amb alegria amb els nostres èssers estimats i recordar amb dolça enyorança als que ens han deixat.
bon nadal i una forta abraçada

Luján Fraix ha dit...

HOLA QUERIDA ELISENDA
PASO A SALUDARTE AMIGA.
QUE TENGAS BONITO ATARDECER POR ALLÁ PORQUE YA DEBE SER TARDECITO. ACÁ SON LA 15:30. TENGO SOLO MEDIA HORA PARA VISITARLOS A TODOS PORQUE DESPUÉS ME TENGO QUE IR A ATENDER A MI PAPÁ DE 90 AÑOS.

BESOS GRANDES.