dimarts, 4 de desembre del 2012

IL·LUMINACIÓ NADALENCA A BARCELONA.

Barcelona s'engalana per Nadal.
 El Passeig de Gràcia, al fons la Casa Milà, la "Pedrera". 
"Esclat de llum,
tallet de plata,
estels al cel,
lluna blanca
fan de la nit
tresor i màgia.
Sirenes d'aigua,
follets i fades,
balleu la dansa,
que el Nadal s'atansa."
"Esclat de llum" Isabel Barriel




 Plaça catalunya.

 El caganer.
"Nadal és un paisatge fràgil i fecund
de vida arraulida que s’eixampla,
una porta que ens duu dins de nosaltres,
un retorn a l’ànima dels dies."
Carles Duarte.

 Són temps molt difícils i hi ha gent que pateix molt, i l' alegria del Nadal queda enfosquida per la tristesa de molts. Però l'esperit veritable del Nadal no s'ha de perdre i hem de celebrar amb joia les nostres tradicions, el poder estar amb els éssers estimats o recordar-los amb dolça enyorança, el ser capaços de viure la màgia de la il·lusió i contemplar la lluentor d'un estel que il·lumini totes les nostres fantasies i desitjos. Hem de creure que "tot és possible i tot està per fer".

4 comentaris:

Siddharta ha dit...

Tot és possible i Tot està per fer!

Quines fotos tan boniques, Elisenda! Aquesta és la nostre ciutat? Mai l'havia vist així.... El dit de la teva sensibilitat artísitica ens assenyala tanta i tanta bellesa. Gràcies!

Una abraçada ben forta!

Luján Fraix ha dit...

HOLA ELISENDA. ME ALEGRA QUE A PESAR DE TODO LO QUE ESTÁN PASANDO EL ESPÍRITU DE LA NAVIDAD SIGUE LATENTE, Y LAS TRADICIONES TAMBIÉN.
ACÁ EN ARGENTINA, NO SE VE TODO ESO, NOSOTROS MIRAMOS CON OTROS OJOS ESTA FESTIVIDAD, NO TAN ESPIRITUALMENTE. LOS ARGENTINOS SON MEDIOS FRÍVOLOS Y SÓLO PIENSAN EN DIVERTIRSE.

YO PIENSO QUE CADA UNO LA VIVE COMO LO SIENTE Y COMO PUEDE...

MUCHOS BESOS

Luján Fraix ha dit...

DIJE NOSOTROS... NO REFIRIÉNDOME A MÍ QUE SIEMPRE ESTAS FECHAS ME TRAEN TRISTEZA, ES QUE SE NOTAN MUCHO MÁS LAS AUSENCIAS.

BESOS

Marta ha dit...

Oi que és maca la nostra ciutat, jeje... Un dia d'aquests m'hais d'escapar a la fira de Sta. Llúcia, cada any hi anem amp el peque i comprem alguna peça pel pesebre. A veure què toca aquest any... !
Petons,
Marta