divendres, 14 de desembre del 2012

DECORACIÓ NADALENCA

I com cada any decoro dos vegades, aquest cop a Andorra. Reconec que hem fa mandra, però després sempre m'alegra haver-ho fet. 
Ara hem miro tots els detalls que de mica en mica he anat atesorant i que son petits tresors d'il·lusió que de nou vull compartir amb vosaltres.
Benvinguts sigueu, entreu a casa meva amb al·legria i deixeu les penes a la porta... Potser quan marxeu no les trobareu.



Un àngel corona l'arbre.
 I les fades, atrafegades, encenen els llums.

S'apropa Nadal i potser per aixó els meus "petits amics" es deixen veure.
 Saben que aviat vindrà una nena, plena de vida i que creu en la màgia...

He omplert la casa de cors, que simbolitzen sentiments de tendresa.
Les meves tasses esperen pacientment als convidats, també per a elles hi ha cors, perquè els reparteixin il·lusió, afecte i alegria.
No sempre és fàcil sentir al·legria i il·lusió, visc en el món real no en un núvol, però vull creure que la bellesa ens mostre una  realitat que està aquí, que lluita per fer-se visible, i m'esforço a trobar-la i compartir-la amb tots aquells que estimo.

*Vull dedicar aquesta entrada als meus amigs internautes que lluiten per alegrar-nos els dies:
Albert, de Nodos; Princesa Nadie; Luján Fraix; Ana, de Alma y Arte; Xaro La, de Destellos.HaikusRoser, de Dins teuMarta, de Erase una Vez i a la Sandra de Mujeres en la Historia, i a tots aquells que em seguiu.
Tots m'heu acompanyat durant aquest any, m'heu regalat bellesa i heu deixat els vostres comentaris al meu blog, que tan aprecio.
 Gràcies a tots!


*Quiero dedicar esta entrada a mis amigos internautas que luchan por alegrarnos todos los días:
Albert, de Nodos; Princesa NadieLuján FraixAna, de Alma y ArteXaro La, de Destellos.Haikus; Roser, de Dins teuMarta, de Erase una Vez y a Sandra de Mujeres en la Historia, y a todos aquellos que me seguiïs.
Todos  me habéis acompañado durante este año, me habéis regalado belleza y vuestros comentarios en mi blog, que tanto valoro.
Grácias a todos!



8 comentaris:

Siddharta ha dit...

Elisenda, quanta tendresa veig en aquests petits objectes! I sobretot, en aquesta pintura tan extraordinaria. Hi veig l'essència de la maternitat. Impressionant!!!

Aquesta realitat que dius està sempre aquí i nosaltres lluitem per NO veure-la. Voldriem que la vida fos d'una determinada manera, però la vida és tossuda i va a la seva. I nosaltres patim, no hem après la lliçò de Buda. La vida és bellesa i també és lletjor. Quedar-se només amb una cara de la moneda condueix inevitablement al sofriment. Només abraçar, incondicionalment, tot allò que la vida ens porta permet anar més enllà.

Gràcies, Elisenda per aquest blog, per tot allò que ens ensenyes i ens transmets. Per la teva tendresa, per la teva bellesa, pel teu art.

Sempre estic amb tú. Una abraçada ben forta!

Albert.

Princesa Nadie ha dit...

Gracias Elisenda
Visitarte sí que es un placer,siento no haber venido antes a dejar un comentario y decirte que me encanta tu decoración navideña pero mi ordenador me está dando muchos problemas y dejar comentarios se vuelve muy difícil porque después de escribirlos no siempre consigo que lleguen
Yo también tengo fotos de mi árbol pero no consigo subirlas...espero poder hacerlo durante las vacaciones con más tiempo
Te deseo que pases una Feliz Navidad rodeada de tus bonitos adornos
Muchos besos

Ana A.L.P ha dit...

Querida Elisenda,un abrazo inmenso y todo lo mejor en estas fechas y SIEMPRE!!!!!!
Con cariño,
Ana.

Ana A.L.P ha dit...

GRACIAS INFINITAS A TI POR TANTA BELLEZA Y BUEN HACER...

Fina ha dit...

Faig meus tots els comentaris que t'envien, només vull que sàpigues l'orgullosa qu'estic de tu.

Ricardo Miñana ha dit...

Hola guapa, muy bonita la decoración navideña, gracias por compartir,
ya llegan estas fechas tan señaladas, deseo que la paz y la ilusión llamen a las puertas de tu hogar, ¡felices fiestas!.
un abrazo.

Luján Fraix ha dit...

GRACIAS QUERIDA ELISENDA POR TUS PALABRAS, PARA MI A SIDO UN GUSTO Y UN PLACER HABER COMPARTIDO ESTE AÑO CONTIGO, ERES UNA GRAN PERSONA: SENSIBLE, CULTA, FINA Y ELEGANTE... Y LO TRANSMITES A TRAVÉS DE TUS ENTRADAS TAN MÁGICAS, TAN BELLAS.

FELIZ NAVIDAD PARA TI Y TU FAMILIA
CON TODO MI CARIÑO

BESOS

Elisenda Ortega ha dit...

Moltes gràcies a tothom pels vostres bonics comentaris. una forta abraçada!